ÉRTÉKESÍTŐI POZÍCIÓ

A Portfolio Plusz Alkusz Kft, Magyarország Korrektül fizető biztosításainak szakértője Értékesítőt keres! 

I.    A munkakör

 1. Kiemelt Ügyfeleinkkel fogsz dolgozni, feladatod az Értékesítési Vezető által meghatározott értékesítési terv megvalósítása
 2. Felelős vagy az ügyfeleinknek magas szintű igényfelmérés alapján biztosítás és pénzügyi, megtakarítási portfolió készítéséért 
 3. Felelős vagy értékesítőként az ügyfél elégedettségéért
 4. Aktív részese vagy az ajánlatkészítések folyamatának (ügyféligények, ügyféladatok átadása értékesítési asszisztens részére)
 5. Folyamatosan értékeled a hozzád tartozó ügyfelek elégedettségét, visszajelzését, amelyekről rendszeres jelentéseket készítesz az ügyfél és a Portfolio Plusz Alkusz vezetése számára
 6. Az ügyfél visszajelzései, elégedettsége alapján új koncepciókat és időszakos teljes portfolió-átvilágítást javasolsz és végzel

II.    Ilyen tapasztalatod van

 1. Dolgoztál már Alkusznál, Többes ügynöknél vagy biztosítónál értékesítőként. Ez a legfontosabb!
 2. Mindennapi munkád során rendszeresen alkalmaztad a számítástechnikai ismereteidet (MS Office programok ismeret, CRM, web böngésző, képszerkesztő, biztosítók tarifáló programjai). 
 3. Tapasztalatod van az ajánlatok összehasonlításában, nagy változókkal bíró adatok összehasonlítása nem okoz problémát.
 4. Részt vettél már komplexebb projektben ahol kézben tartottad az összes részfeladatot, és erre a képességedre büszke is vagy! Precíz és pontos projekt menedzsment készséggel rendelkezel.
 5. Rendszeres jelentéskészítésben való jártasság - napi és heti jelentést kell majd készítened a munkádról a vezetőség és az ügyfelek felé is.
 6. Biztosítási portfoliókészítésben való jártasság – azaz készítettél már biztosítási portfoliót, javasoltál már konkrét termékeket költséggel együtt, elemeztél kockázatot.  
 7. Piackutatási gyakorlat.

III.    Szakmai követelmények

 1. Minimum középfokú végzettség MNB hatósági vizsgával
 2. Alkusznál, Többes ügynöknél vagy biztosítónál értékesítőként szerzett tapasztalat. Releváns munkatapasztalatot fogunk ellenőrizni, nem a ledolgozott időt. 
 3. Biztosítások széleskörű ismerete
 4. Valamilyen CRM rendszer ismerete előny
 5. Tapasztalat ügyfélkezelésben: számos ügyféllel találkoztál már, nem jelent gondot az értékesítés és nem hagyod magad lenyomni, ha az ügyfélnek „közbejön valami”, vagy ha 3 hetente visszahívást ígér.

 

 

IV.    Milyen személyiség vagy

Mivel a munkád egy részét emberekkel töltöd – ügyfelekkel, biztosítókkal és velünk – ezért a személyiséged kulcsfontosságú

 1. Eredmény orientált gondolkodásmód jellemez
 2. Kitűnő kommunikációs képesség. Vagyis: telefonon,  email-en és személyesen is kedvesen, határozottan és egyértelműen kommunikálsz. 
 3. Nyitott, pozitív, barátkozó, érdeklődő és együttműködő vagy.
 4. Önmotivációs képesség
 5. Precíz és kreatív vagy
 6. Becsületes vagy, akkor is, ha senki sem lát. 
 7. Önálló, fegyelmezett munkavégzésre való igény és képesség – a munkaidőd egy jelentős részét önállóan fogod végezni, ezért ha nem tudod ebben fegyelmezni magad, akkor mindkettőnknek jobb, ha nem is jelentkezel.

 

V.    Kizáró tényezők, avagy mit nem tolerálunk

 1. Ne jelentkezz, ha nem tudod menedzselni az idődet. Ha szétesel, késel, elmaradoznak feladataid, ha 2 héttel ezelőtti e-mailekre még nem válaszoltál, de tervezed. 
 2. Ha a felelősségvállalásnál kibúvókat keresel
 3. Érzelmi labilisság, hisztizés, pánik: sokszor szoros határidőkkel, egyszerre több projekt futtatásával fogsz dolgozni. Ha nincs meg ehhez a megfelelő stressz-tűrésed, nem Neked való munka ez. 
 4. Lustaság. Mi keményen és sokat dolgozunk. Ha egy nagyobb projekt van, akkor hétvégén és este is. Ha nem bírod a tempót, a hajtást, ne jelentkezz. 
 5. A „nekem jár” hozzáállás. 
 6. Ha Neked derogáló, hogy utasításokat kövess. Nem szeretünk kétszer elmondani dolgokat. 
 7. Ha Neked méltóságon aluli az, hogy belülről fakadó mosollyal és örömmel kiszolgálj egy ügyfelet. Ügyfeleink az ország legkeményebben dolgozó rétege, és nincs szükségük kioktató, vitatkozó partnerekre.
 8. Passzív-agresszívek, furkálódók, munkahelyi-forradalmárok. Nincs szakszervezetünk, mi szemtől-szembe elmondjuk, ha akarunk valamit, vagy ha nem tetszik valami. A kis játékokra, utalásokra, munkahelyi morál rombolókra nincs időnk.
 9. Ha úgy érzed, a munkaidődért jár a fizetés.
 10. Ha úgy érzed, sosem vagy rendesen megfizetve. Annyit érsz, mint amilyen fizetésű munkát meg tudsz szerezni.
 11. Ha visszahúzódó, csöndes vagy, ez nem a Te munkaköröd

 

VI.    A munkavégzésed

Fizetésedet a cég profitjából fizetjük.  Így rendkívül fontos számunkra, hogy:
Szeretsz dolgozni, és élvezed, hogy a tudásod jó célra fordítod. Ügyfeleink sok pénzt költenek nálunk, és kimondottan szeretik, ha a pénzük jó helyen, jó dologra került elhelyezésre. Küldetésünk az edukáció, az Y és Z generáció pénzügyi kultúrájának fejlesztése az Ő pénzügyi sikereik érdekében.

A munkádat nem úgy tekinted, mint ami elveszi az időt az életedtől. A munkát az életed fontos, a személyiségedet meghatározó részének tekinted.
Felfogod, hogy nem a munkaidőd kitöltéséért jár a fizetés. Nálunk azért jár a fizetés, AHOGY az idődet eltöltöd, azaz amilyen értéket teremtesz a munkaadód és az ügyfelei számára. Ez azt jelenti, hogy Te fogod meghatározni és befolyásolni, mennyi pénzt viszel haza hónapról-hónapra.

Fontosnak tartod, hogy a munkaidődet hogyan töltöd el. Elsősorban, hogy abban az időben a munkádat szolgálod és nem a személyes céljaidat (pl. privát telefonok, emailezés, Facebook, netezés, bulvárhírek olvasgatása stb.)

Adakozó életszemlélet jellemez. Szeretsz többet adni, mint amire számítanak. A „hűha”/”WOW” érzés nyújtása nem ismeretlen számodra. Mindig van a tarsolyodban egy kis kellemes meglepetés.

Tisztában vagy vele, hogy a munkaadód és az ügyfeleid profit-orientált vállalkozások, és hogy mindenkinek, aki itt dolgozik, a PROFITTERMELÉS AZ ELSŐDLEGES FELADATA. Enélkül az ügyfeleink, és mi is sikertelenek, pénztelenek lennénk, és nem engedhetnénk meg magunknak, hogy kiváló embereket alkalmazzunk.

Mi nagyon keményen és szorgalmasan megdolgozunk az ügyfeleink és saját sikereinkért, és Tőled sem várunk el kevesebbet. Ehhez egy igazi csapatot építünk, amiben Neked is fontos szereped lesz. Ehhez önállóságot fogsz kapni, tudást, kész metodológiákat és fejlődési lehetőséget, hogy ne csak eredményes legyél, de élvezd is a munkádat! 

VII.    Amit kínálunk

 1. Önálló munkavégzés lehetősége
 2. Fejlődési lehetőség
 3. Jó csapat
 4. Automatizált rendszerekkel munkád támogatása
 5. Tevékenységen, munkavégzésen alapuló fix fizetés + minőség,- és teljesítményarányos bónusz rendszer
 6. Ha az elvárt szinten – vagy azon túl – teljesítesz, akkor egy biztos, hosszú távú állás

VIII.    Jelentkezés

 
Vissza a főoldalra >>