ÉRTÉKESÍTÉSI VEZETŐ POZÍCIÓ

A Portfolio Plusz Alkusz Kft, Magyarország Korrektül fizető biztosításainak szakértője Értékesítési Vezetőt keres! 

I.    A munkakör

 1. Értékesítőinkkel és értékesítési asszisztenseinkkel fogsz együtt dolgozni, feladatod az értékesítési terv megvalósítása, az értékesítési stratégia átadása a csapatod részére
 2. Felelős vagy az értékesítési csapat eredményes működéséért, menedzseled az értékesítők munkáját
 3. Értékesítési vezetőként a csapatod munkájának minőségéért felelősséget vállalsz
 4. Folyamatosan értékeled a hozzád tartozó értékesítők munkájának minőségét, amelyekről rendszeres jelentéseket készítesz a Portfolio Plusz Alkusz vezetése számára
 5. Feladatod az értékesítők és értékesítési asszisztensek csapattá kovácsolása, folyamatos motiválása, lendületben tartása
 6. Részt vesz és feladata a toborzás, kiválasztás, betanítás

II.    Ilyen tapasztalatod van

 1. Értél el 10 fő feletti növekedést az általad vezetett csapatban vagy építettél nulla főről 10 fős csapatot - egy éven belül.
 2. Dolgoztál már csoportvezetőként, irányítottad a kollégáid munkáját.
 3. Van tapasztalatod abban, hogyan kell az individuumokból csapatot formálni. 
 4. Önálló, fegyelmezett munkavégzésre való igény és képesség – a munkaidőd egy jelentős részét önállóan fogod végezni, ezért ha nem tudod ebben fegyelmezni magad, akkor mindkettőnknek jobb, ha nem is jelentkezel.
 5. Nem jelent gondot, hogy a mindennapi munkához szükségesek a számítástechnikai ismeretek (MS Office programok ismeret, CRM, web böngésző, képszerkesztő). 
 6. Részt vettél már komplexebb projektben ahol kézben tartottad az összes részfeladatot, és erre a képességedre büszke is vagy! Precíz és pontos projekt menedzsment készséggel rendelkezel.
 7. Tapasztalatod van ajánlatok összehasonlításában.
 8. Rendszeres jelentéskészítésben való jártasság - napi és heti jelentést kell majd készítened a munkádról a vezetőség felé.
 9. Tapasztalat emberek munkájának menedzselésében: dolgoztál már csapatvezetőként, nem jelent gondot egy csapat építése, munkájának koordinálása, egy-egy feladat delegálása.
 10. Versenytárs figyelési gyakorlat.
 11. Csapatvezetőként szerzett tapasztalat. Releváns munkatapasztalatot fogunk ellenőrizni, nem a ledolgozott időt. 

III.    Szakmai követelmények

 1. Minimum középfokú végzettség MNB hatósági vizsgával
 2. Valamilyen CRM rendszer ismerete előny
 3. Biztosítási, vezetői jártasság előny

 

IV.    Milyen személyiség vagy

Mivel a munkád nagy részét emberekkel töltöd, ezért a személyiséged kulcsfontosságú

 1. Eredmény orientált gondolkodásmód jellemez
 2. Kitűnő kommunikációs képesség. Vagyis: telefonon,  email-en és személyesen is kedvesen, határozottan és egyértelműen kommunikálsz 
 3. Nyitott, pozitív, barátkozó, érdeklődő és együttműködő vagy
 4. Önmotiváció és mások motiválása
 5. Precíz és kreatív vagy
 6. Becsületes vagy, akkor is, ha senki sem lát
 7. Ha visszahúzódó, csöndes vagy, ez nem a Te munkaköröd
 8. Egyben vagy csapatkapitány és csapatjátékos
 9. Emberként és vezetőként egyaránt hiteles vagy (Azt mondod, amit gondolsz, és azt teszed, amit mondasz)
 10. Határozott személyiség vagy, egy-egy döntés meghozatala nem okoz nehézséget
 11. Munkádban nem számon kérő, hanem motiváló, támogató vagy
 12. Energikus, pozitív életszemlélettel másokat megfertőző gondolkodásmód jellemez

 

V.    Kizáró tényezők, avagy mit nem tolerálunk

 1. Ne jelentkezz, ha nem tudod menedzselni az idődet. Ha szétesel, késel, elmaradoznak feladataid
 2. Ha a felelősségvállalásnál kibúvókat keresel
 3. Érzelmi labilisság, hisztizés, pánik: sokszor szoros határidőkkel, egyszerre több projekt futtatásával fogsz dolgozni. Ha nincs meg ehhez a megfelelő stressz-tűrésed, nem Neked való munka ez. 
 4. Lustaság. Mi keményen és sokat dolgozunk. Ha egy nagyobb projekt van, akkor hétvégén és este is. Ha nem bírod a tempót, a hajtást, ne jelentkezz. 
 5. A „nekem jár” hozzáállást. 
 6. Ha Neked derogáló, hogy vezetőd utasításait kövesd.
 7. Ha nem tudod, vagy nem akarod belülről fakadó mosollyal és örömmel végezni a munkádat, és ugyan erre ösztönözni a beosztottjaidat.
 8. Passzív-agresszívek, furkálódók, munkahelyi-forradalmárok. Nincs szakszervezetünk, mi szemtől-szembe elmondjuk, ha akarunk valamit, vagy ha nem tetszik valami. A kis játékokra, utalásokra, munkahelyi morál rombolókra nincs időnk.
 9. Ha úgy érzed, a munkaidődért jár a fizetés
 10. Ha úgy érzed, sosem vagy rendesen megfizetve, vagy azt gondolod, hogy annyit érsz, mint amilyen fizetésű munkát meg tudsz szerezni.

VI.    A munkavégzésed

Fizetésedet a cég profitjából fizetjük. Így rendkívül fontos számunkra, hogy:
Szeretsz dolgozni, és élvezed, hogy a tudásod jó célra fordíthatod. Ügyfeleink sok pénzt költenek nálunk, és kimondottan szeretik, ha a pénzük jó helyen, jó dologra került elköltésre. Küldetésünk az edukáció, az Y és Z generáció pénzügyi kultúrájának fejlesztése az Ő pénzügyi sikereik érdekében. Ehhez van egy értékesítési csapatunk, akik összefogása a Te feladatod, munkájuk sikeressége a Te vezetői munkádon múlik.

Fontos, hogy a munkádat nem úgy tekinted, mint ami elveszi az időt az életedtől. A munkát az életed fontos, a személyiségedet meghatározó részének tekinted.
Felfogod, hogy nem a munkaidőd kitöltéséért jár a fizetés. Nálunk azért jár a fizetés, AHOGY az idődet eltöltöd, azaz amilyen értéket teremtesz a munkaadód és az ügyfelei számára. Ez azt jelenti, hogy Te fogod meghatározni és befolyásolni, mennyi pénzt viszel haza hónapról-hónapra.

Fontosnak tartod, hogy a munkaidődet hogyan töltöd el. Elsősorban, hogy abban az időben a munkádat szolgálod és nem a személyes céljaidat (pl. privát telefonok, e-mailezés, Facebook, netezés, bulvárhírek olvasgatása stb.)

Adakozó életszemlélet jellemez. Szeretsz többet adni, mint amire számítanak. A „WOW” érzés nyújtása nem ismeretlen számodra. Mindig van a tarsolyodban egy kis kellemes meglepetés.

Tisztában vagy vele, hogy a munkaadód, a kollégáid és az ügyfeleid profit-orientált vállalkozások, és hogy mindenkinek, aki itt dolgozik, a PROFITTERMELÉS AZ ELSŐDLEGES FELADATA. E nélkül az ügyfeleink, és mi is sikertelenek, pénztelenek lennénk, és nem engedhetnénk meg magunknak, hogy kiváló embereket alkalmazzunk.

Mi nagyon keményen és szorgalmasan megdolgozunk az ügyfeleink és saját sikereinkért, és Tőled sem várunk el kevesebbet. Ehhez egy igazi csapatot építünk, amiben Neked kiemelten fontos szereped lesz. Ehhez önállóságot fogsz kapni, tudást, kész metodológiákat és fejlődési lehetőséget, hogy ne csak eredményes legyél, de élvezd is a munkádat! 

Munkád során felelsz a megfelelő számú - és minőségű értékesítések generálásáért, az elvégzett munkádért vállalod a felelősséget. Csapatod felé tudod kommunikálni az elvárásokat, ellenőrzöd, vezeted, és kontroll alatt tartod azokat a cél elérése érdekében. Képes vagy átadni a tudásodat a feladatok teljesítésének érdekében.

VII.    Amit kínálunk

 1. Önálló munkavégzés lehetősége
 2. Fejlődési lehetőség
 3. Jó csapat
 4. Automatizált rendszerekkel munkád támogatása
 5. Tevékenységen, munkavégzésen alapuló fix fizetés + minőség,- és teljesítményarányos bónusz rendszer
 6. Ha az elvárt szinten – vagy azon túl – teljesítesz, akkor egy biztos, hosszú távú állás

VIII.    Jelentkezés

Vissza a főoldalra >>